serveis

Té algun dubte?

Oferim un extens catàleg de productes i serveis.

Si us plau si tenen qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l.

Contacte

¿Com puc contactar?

En el cas que vulgui contactar amb nosaltres o que algun dels nostres representants es comuniqui amb vostè, pot contactar via telefònica +34 93 871 46 35 o per correu electrònic a fruc@fruc.es

Servei de distribució eficaç

Disposem d'unes àmplies instal·lacions i magatzem logístic per poder atendre de forma ràpida i eficaç les demandes dels nostres clients. Les nostres lliuraments són ràpides i segures.

Quants temps triguen a servir un producte?

Si el producte el tenim en estoc normalment en 48 hores o menys vam realitzar el lliurament.

Canal de distribució propi

Disposem del nostre propi canal de distribució, podent així controlar tots els processos fins a realitzar el lliurament, minimitzant els temps i errors que poguessin sorgir.

productes innovadors

Els nostres productes són fiables, exhaustivament provats i els més innovadors del mercat, recolzats per unes grans marques a nivell mundial.

Ràpids en les resolucions

Responem de forma ràpida i àgil davant de qualsevol problema que pugui sorgir, reposant els productes que es puguin veure afectats o solucionant qualsevol imprevist.

promocions

Realitzem promocions i ofertes periòdicament per incentivar les vendes, si vols estar informat pots consultar amb el comercial de la teva zona.

Qualitat i assessorament

Tant si busques la qualitat bàsica com la més alta, en el nostre catàleg de productes hi trobaràs el que necessites. Disposem d'un equip d'experts capaç de resoldre els teus dubtes de forma ràpida i eficaç.

truca'ns